Προϊόντα ›› BAXI Προϊόντα

BAXI Spray Καθαρισμού

Κωδ.: BAXISPRAYCLEANER

BAXI SPRAY CLEANER

Συμπυκνωμένο αλκαλικό υγρό, σχεδιασμένο να αφαιρεί εύκολα τα υπολείμματα της καύσης. Μεγιστοποιεί την απόδοση του λέβητα, αποτρέπει τις ζημίες/ φθορές εξαλείφοντας την βρωμιά ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία.

Διεισδύει  στα ιζήματα, ενώ τα συστατικά του τα μαλακώνουν και τα εξουδετερώνουν κάνοντας την διαδικασία αποκόλλησης πιο εύκολη.  Η χρήση της ηλεκτρικής σκούπας θεωρείται απαραίτητη στην περίπτωση εκτεταμένης βρωμιάς και υπολειμμάτων.

Καθαρισμός θαλάμου καύσης και εναλλάκτη

Με τον λέβητα στο ΟΝ αλλά τον καυστήρα κλειστό ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια του εναλλάκτη και του θαλάμου καύσης.  Αφήστε το για 5 λεπτά να δράσει, έπειτα λειτουργήστε τον λέβητα για 15 λεπτά, σβήστε τον και αφήστε τον να κρυώσει πριν αφαιρέσετε τα υπολείμματα και τυχόν βρωμιές.

Δοχείο υπο πίεση.  Ιδιαιτέρος εύφλεκτο, αποθηκεύστε το σε καλα αεριζόμενο χώρο. Κρατήστε το μακριά απο τη ζέστη, απο εστίες ανάφλεξης, απο τσιγάρο και εύφλεκτα υλικά.  Μην το αναπνέετε.  Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση, πετάξτε το υλικό και το δοχείο σε σημεία συλλογής επικύνδινων και ειδικών απορριμμάτων.

Περιέχει

5%<15% p="">

5% τασιενεργά ανιόντα

Μόνο για επαγγελματική χρήση

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2013 baxiservice.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα | Security & Privacy