Προϊόντα ›› BAXI Προϊόντα

BAXI Αντιδιαβρωτικό Προστατευτικό Υγρό

Κωδ.: BAXI01P

ΒΑΧΙ 01/P ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΗΛΙΑΚΩΝ. ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΓΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΘΙΣΗ ΑΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΕΡΙΩΝ

Το ΒΧ 01/Ρ δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει τη δημιουργία άλγης, τη συσσώρευση αλάτων και αερίων σε ενδοδαπέδια δίκτυα. Κατάλληλο για όλων των ειδών ενδοδαπεδίων κυκλωμάτων, δικτύων ηλιακών, συμβατό με όλα τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται σε αντίστοιχα συστήματα. Συμβατό με αντιψυκτικά υγρά.βαχι

Προσθέστε το ΒΧ 01/Ρ στο δίκτυο μέσω της πλήρωσης, του δοχείου διαστολής ή των κυκλωμάτων σε αναλογία 1 λίτρου προϊόντος για κάθε 100 λίτρα νερού. Προτείνεται η ετήσια επανάληψη της διαδικασίας. Για συνεχή προστασία μετράτε τακτικά τη συγκέντρωση του προϊόντος στο δίκτυο με χρήση κατάλληλων κιτ.

Σε περίπτωση ασυντήρητων και πολύ βρώμικων δικτύων, σας συστήνουμε να έχετε προηγουμένως κάνει χρήση του προϊόντος ΒΧ 01/R.

Το προϊόν δε θεωρείται επικίνδυνο. Προτείνεται η φύλαξή του σε σημείο μη προσβάσιμο από τα παιδιά. Να χρησιμοποιείται με γάντια. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, ξεπλύνετε άμεσα με άφθονο νερό.

Αποθηκεύστε σε ξηρό χώρο προστατευμένο από τον πάγο.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2013 baxiservice.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα | Security & Privacy