Προϊόντα ›› BAXI Προϊόντα

BAXI Υγρό Καθαρισμού Δικτύου

Κωδ.: BAXI01R

BX 01/R ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Συμπυκνωμένο αντιδιαβρωτικό, αλκαλικής αντίδρασης καθαριστικό και διαλυτής επικαθίσεων για υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης και ψύξης ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το ΒΧ 01/R είναι σχεδιασμένο για την απομάκρυνση λάσπης, επικαθίσεων και αλάτων ώστε να βοηθά το εκάστοτε δίκτυο να ανακτά τη θερμική του απόδοση και να μειώνει τους θορύβους στο λέβητα.

Αρχικά αδειάστε πλήρως και ξαναγεμίστε το δίκτυο με νερό. Προσθέστε το ΒΧ 01/R στο δίκτυο μέσω της πλήρωσης, του δοχείου διαστολής ή των σωμάτων σε αναλογία 1% (2/3 σε περίπτωση πολύ βρώμικων δικτύων). Αφήστε να δράσει για μερικές εβδομάδες (από 2 έως 5) ιδανικά με τον συμβατικό κύκλο θέρμανσης. Στη συνέχεια αδειάστε ξανά το δίκτυο και απομακρύνετε όλες τις επικαθίσεις και ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Επανάληψη της διαδικασίας ίσως απαιτηθεί σε πολύ βρώμικα δίκτυα. Γεμίστε ξανά το δίκτυο, προσθέτοντας τώρα και την κατάλληλη ποσότητα ΒΧ 01/F για μακροχρόνια προστασία ενάντια στη διάβρωση και τις επικαθίσεις.

ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ

Για παλαιότερα και πολύ βρώμικα δίκτυα, προτείνεται η εφαρμογή του προϊόντος (ΒΧ 01/R) με πλυστική αντλία. Στην περίπτωση αυτή ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή της αντλίας.

Το  ΒΧ 01/R είναι συμβατό με όλα τα μέταλλα και υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται σε συστήματα θέρμανσης.

Αποθηκεύστε σε ξηρό χώρο προστατευμένο από τον πάγο.

GR – Σήμανση βάσει του κανονισμού EU no. 1272/2008

Σχήματα: κανένα

Κωδικός προειδοποίησης: Μη επικίνδυνο

Κωδικός περιγραφής κινδύνου: Μη επικίνδυνο

Δήλωση πρόληψης:

Πρόληψη: Καμία συγκεκριμένη

                                                 

Μόνο για επαγγελματική χρήση

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2013 baxiservice.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα | Security & Privacy